Μικρές Αγγελίες

Αγορές\Πωλήσεις

Τι είναι το Αναγγελίες

Η Ιστοσελίδα αυτή έχει την δυνατότητα να καταχωρεί, διαχειρίζεται και να παρουσιάζει ΑΤΕΛΩΣ μικρές αγγελίες, από όλους εσάς προς όλους τους εσάς, μέσα από την πλέον πρωτοποριακή μέθοδο παρουσίασης πληροφοριών, την ιστοσελίδα του Internet.
Η σελίδα αναγγελίες που επιλέξατε δημιουργήθηκε για να καλύψει το καλύτερο δυνατόν την ανάγκη οποιουδήποτε χειριστή Internet, να εκθέτη-παρουσιάζει την μικρή αγγελία του εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση καταβολής τέλους για χρονικό διάστημα έως 45 ημερών. Εάν ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί, η καταχώρηση τής αγγελίας του, να παραμείνει περισσότερο ορατή ( Να παρουσιάζεται ) στις αντίστοιχες ιστοσελίδες αρκεί να ξανά καταχωρίσει την αγγελία του και να καθορίσει καινούργια περίοδο εμφάνισης που μπορεί να επιλέξει από τις κατηγορίες που θα βρείτε στην καταχώρηση Νέας Αγγελίας. Επίσης πρέπει να γνωρίζεται ότι η αγγελία σας θα εμφανίζετε μετά από μία ημέρα από την ημερομηνία που την καταχωρείται, και αυτό για να ελέγχεται από το νομικό τμήμα της εταιρίας Anaggelies.Gr για την αποφυγή κακόγουστων περιστατικών.

Στην σελίδα Anaggelies.Gr μπορείτε επίσης να διαφημιστείτε σε κάποιον από τους ειδικά κατασκευασμένους χώρους παρουσίασης διαφημιστικών κυλιόμενων μηνυμάτων - εικόνων, καθώς και να παρουσιάζεται σε φωτογραφία το αντικείμενο της συναλλαγής σας μαζί με την αγγελία σας.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε, θα μας βρείτε
eMail: info[at]anaggelies.gr